Dobbeltkoncert i Paramount Fønix

d. 10. september kl. 20.00

Lorenzo ”Guf” Woodrose

Lorenzo Woodrose

Lorenzo ”Guf” Woodrose er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Baby Woodrose og ikke mindst Spids Nøgenhat.

Han har huseret på den danske rock scene siden slutningen af 80’erne og fik et gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3 Prisen og siden spillede to år i træk på Orange Scene på Roskilde.

Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen ”Lolland Falster” og albummet Kommer Med Fred, der indbragte to DMA priser og to Steppeulve.

Denne aften spiller Lorenzo en af sine sjældne solokoncerter på den 12-strengede akustiske guitar. Man kan forvente sange fra Baby Woodrose og Spids Nøgenhats bagkatalog blandet med udvalgte covers af personlige favoritter fra 60’erne og 70’erne.

Baby Woodrose udsender deres nye album Freedom den 16. september.

Jo`Buddy & The Boogaloo Brothers (Fin)

Jo' Buddy

Jo’ Buddy & The Boogaloo Brothers er et 3-mands bluesband fra Finland. Frontmand Jo Buddy har mere end 30 års erfaring, med tusindvis af gigs og talløse pladeindspilninger. Både i eget navn og med andre artister. Hans tilbagelænede musik spreder glæde, fordi den er nærværende, tidløs, jordbundet & spirituel. Musikken beskrives som en rig og krydret rock’n roll gumbo.

Gumbo’en består af mange ingredienser. Sump boogie, Down home blues, Rock’n Roll, Surf & Garagerock, Jump blues, Zydeco, New Orleans Rhythm & Blues, Gospel, Soul, Ragtime, Swing, Country, Ska, Rock Steady, Heartfelt Ballads og klange fra Vestafrikanske rytmer og Spansk flamenco.

Jo Buddy’s live repertoire består af egne sange, der får ham til at lyde meget original og personlig. Listen over hvem han har spillet med er alenlang. Den omfatter bl.a. Maceo Parker & Horny Horns, Louisiana Red, The Fabulous Tunderbirds, Lee Oscar, Seasick Steve og Big Joe Louis. Vi kan vist roligt glæde os – og vi forventer en koncert, der vil klæde Paramount.