Rockaften i Paramount Fønix

Lørdag d. 22. oktober kl. 20.00

Led Zeppelin Jam

Led Zeppelin Jam

Der er kopibands, og der er Led Zeppelin Jam.

Landets måske bedste af slagsen og et af de mest sejlivede. Helt tilbage i 1989 - før kopibands blev et hverdagssyn i dansk musik - begyndte radioværten Alex Nyborg Madsen og bandet at stille den værste sult hos et stort rockpublikum. Et af verdens største rockbands igennem tiderne var naturligvis hårdt savnet af mange rockfans, også herhjemme.

De var selvfølgelig klar over, at de aldrig ville kunne få den rigtige vare, da Led Zeppelins trommeslager, John Bonham, døde i 1980, men erstatningen var ikke så tosset endda. Faktisk gik der ikke længe, før Led Zeppelin Jam blev mødt af lutter røde lygter, hvor end gruppen optrådte. Musikerne lagde dog aldrig skjul på, at det var et fritidsprojekt, et sjovt frikvarter midt imellem andre opgaver.

Gruppen udgav en live-cd, Live 10/1-94 (1994), og koncentrerede sig ellers om at give koncerter, men i efteråret 1999 besluttede musikerne at stoppe, mens legen var god. Den beslutning blev ikke vel modtaget hos publikum, som krævede at se og høre Led Zeppelin Jam. De fleste var enige om, at den musikalske udførelse næppe kunne komme tættere på det originale band, og at gruppen i Alex Nyborg Madsen havde en forsanger, som i den grad kendte sin Zeppelin-historie.

Men et nej var et nej... lige indtil der i foråret 2004 kom en opfordring fra en af gruppens trofaste fans. Han spurgte høfligt, om gruppen ville optræde til en stor fest, han ville holde forud for sit kommende bryllup.Den var svær at sige nej til, for den trofaste fan var såmænd Kronprins Frederik, som gerne så gruppen optræde ved det store Rock´N´Royal-show i Parken i København den 7. maj 2004.

Det blev startskuddet til et fornyet samarbejde, og Led Zeppelin Jam fortolker gerne den dag i dag et af historiens bedste sangkataloger i den hårdere ende af rockspektret.

Alabama Black Snakes

Alabama Black Snakes

Er du til dans med mænd der sveder, store fadøl, musik som din far fyrede fede til, din mor (stadig) er bange for og din kæreste vil elske (måske for meget) – så smyg dig ned i dine strammeste jeans og kom og fest med os!

Alabama Black Snakes består af 5 delikventer, der spiller bluesy rock med et anerkendende blik bagud til de store mestre i genren rock. Med to albums i bagagen er der grundlag for et bredt repertoire af løst spilet rock.

Bandet er i skrivende stund i gang med at lægge sidste hånd på deres 3. plade, der forventes udgivet i foråret 2017 og vil selvfølgelig denne aften give smagsprøver på de nye numre.