Første koncert i år bliver en rejse tilbage til hippierødderne. Det ene band er Gøjserne, som kan alle de gamle numre, og med det andet band skal vi langt op i træet, nemlig med :

Young Flowers introducerede den progressive rockmusik i Danmark for præcis 50 år siden. Jubilæet fejres med en tour i efteråret; men hvad er mere naturligt, end at de lægge premieren på Danmarks ældste undergrundsscene allerede i maj. Vi har haft besøg af dem flere gange før, fx i 69:

Fra debutåret, 1967, hør her nummeret : City of friends

Hør også nummeret vi husker Young Floweres bedst for - men her i en udgave fra 2013: Oppe i træet, der sidder sgu jeg fra Blomsterpistolen

Young Flowers' lange syrede guitarsoli er selve lyden af slut-tresserne! Nu er de tilbage med en besætning så tæt på den oprindelige som muligt.

Det var den legendariske trommeslager Ken Gudman, der startede Young Flowers. Han er desværre ikke iblandt os længere, men en lige så legendarisk trommeslager, Søren Berlev fra Gasolin, banker i dag trommer i det gendannede Young Flowers.

På psykedelisk guitar er det som dengang Peer Frost, der de mellemliggende år har spillet med bl.a. Savage Rose. Det er også - som dengang - Peter Ingemann, der synger sangene og spiller bassen. Ingemann har også i de mellemliggende år været aktiv med Skousen / Ingemann, i Røde Mor og i 1980-erne i Kim Larsen og Bellami. Young Flowers albummerne 'Blomsterpistolen' og 'Nr. 2' blev genudgivet på vinyl i slutningen af 2014.

Club Paramount Føniks inviterer til en aften med Young Flowers og lyden af en ægte 60’er Power Trio!

Som det andet band, denne aften, har vi et festligt coverband med godt greb om syre-musikken fra 60er og 70erne tilføjet egne originale numre.
Lyt til Gøjserne her men en fed cover af Comfortably Numb