Thee Danny Lund og Carport spiller op til fest i Paramount Fønix

d. 4. juni kl. 20.00

Thee Danny Lund

Thee Danny Lund

Thee Danny Lund – debuterede i slutningen af 2013 med country-konceptalbummet ”HE SHE IT” – et album der bl.a. modtog stor ros for dets særegne tekstunivers. Musikalsk er Thee Danny Lund blevet sammenlignet med Johnny Cash, Nick Cave, Leonard Cohen, The Silver Jews og Lee Hazlewood, men bandet har deres helt egen lyd, der fusionerer 'alternative country', 'gothic folk' og 'sleazy listening'. Danny Lund skriver sangene, synger og spiller ukulele og tamburin.

Carport

Carport

Carport kommer fra Roskilde. Meget erfarne musikere, som har spillet i årtier. Vi bevæger os indenfor den rockede og bluesprægede musik ( Clapton, John Fogerty, Gary Moore m.v.). Absolut dansevenligt. Tre guitarer!!!!

Mindeord for Rudi Schou

Rudi Schou

Vi har med sorg modtaget meddelelsen om Rudi Schous død. Roskilde har mistet en ildsjæl, der brændte for live-music, og gjorde noget ved det.

Gennem mere end tyve år var han en aktiv profil bag koncertstedet på Eriksvej. Fra slutningen af 70’erne og langt ind i 90’erne, huserede han som aktivist, booker, idemager og meget andet. Det var da også en stolt Rudi, der fortjent tog imod, da Club Paramount i 1985 modtog Amtsmusikprisen. Den blev givet med følgende begrundelse: ”Foreningen har på en markant måde tegnet en væsentlig del af det rytmiske liv i Roskilde gennem 20 år. Stædigt og udholdende har (man) arbejdet sig gennem kriser og problemer, og desuden har (man) forstået at bibeholde, -et i Danmark enestående miljø”.

Da Club Paramount i 2014 afholdte 50 års jubilæum, var Rudi en aktiv deltager i ”den historiske kaffeklub”, hvor han bidrog med både vid og humor. Et virke han fortsatte til det sidste. Han kunne både sætte de konkrete ting på plads og fortælle de fede og sjove historier.

At noget for alvor var galt, blev først rigtig klart for os sidste fredag, da vi modtog afbud fra Rudi til Fønix’ åbningskoncert. Han var for syg til at kunne deltage. Nu giver det extra mening, at Fønix tjente sine første penge, ved at varetage garderoben, da Rudi i december sidste år fejrede sin 60 års fødselsdag. Hele 3 live-bands, mindre kunne ikke gøre det. Vi har mistet en musisk ildsjæl, men hans ånd vil leve videre på spillestedet Paramount. Den sidder i væggene, den sidder i gulvet -og unge og gamle vil sørge for, at den vil vælte ud af højtalerne.

Ære være Rudi Schous minde.

Club Paramount Fønix

p.b.v.Jørgen Andersen