Club Paramount Fønix holder stor åbningsfest d. 29. april.

Troldmandens Lærling, Sandmen og Haze Factory står for musikken til Fønix´s første arrangement. Dørerne åbnes kl. 19.30.

Sandmen

Sandmen

Evigt cool og evigt rockende The Sandmen udgav i 2014 album nummer 7. Pladen følger op på de meget roste udgivelser, 'Shine' (2008) samt 'White Trash/Red Front' (2006), og denne gang har The Sandmen rystet posen godt og grundigt. ’Den bedste dag’ er nemlig gruppens første dansksprogede udgivelse nogensinde, og om dette udtaler forsanger Allan Vegenfeldt:”De sidste mange år er vi arbejdet mod et mere “ægte” og “ind til benet” udtryk, og danske tekster var for os bare været det næste naturlige skridt.”‘Den bedste dag’ vakte også begejstring blandt anmelderne, hvoraf flere beskrev The Sandmen som "et band, der har genopfundet sig selv” og givet varme ord med på vejen"

En lang række turnéer i udlandet såvel som herhjemme har siden givet bandet ry som et af landets mest hårdtarbejdende, og der er fortsat almen enighed om, at Vegenfeldt er udstyret med en af Danmarks stærkeste rockvokaler.

Uanset historien, er det mest imponerende dog, at The Sandmen i dag stadig spiller med fuldstændig samme (hvis ikke med mere) intensitet og energi, som da de var et ungt og fremadstormende rockband.

Det er derfor næppe nogen tilfældighed, at de i disse år fortsat spiller for udsolgte huse, landet over. Ifølge Gaffa har The Sandmen nemlig aldrig være bedre, end de var på Voxhall i efteråret 2013. Magasinet kvitterede med 5 stjerner og følgende konklusion: The Sandmen imponerede med det hæmningsløse hærg, som de altid er garant for. Samtidig var der en ukuelig energi, som kun kan forbindes med to ting – The Sandmen og rock ’n’ roll.

The Sandmen: Allan Vegenfeldt (vokal) - Stefan Moulvad (guitar) Michael Rasmussen (trommer) Jens Hein - (bas) - Palle Hjort - (keys)

Troldmandens Lærling

Troldmandens Lærling

Når Troldmandens Lærling åbner festaftenen, er det langt fra første gang de står på Paramounts scene. Troldmandens Lærling fra Ringsted dukkede første gang op i Club Paramount i 1975 og spillede også i 1976. Efter en pause og en reorganisering var de tilbage adskillige gange op i 80’erne. De er ”stil going strong” og vender nu tilbage i fin form. Deres musik betegnes som fusionsrock – new vave og psych skruet sammen på en helt personlig måde. Udadvendt og dansebart med danske tekster i et dejligt ”syret” univers. Troldmanden dukker op med lutter oprindelige medlemmer:

Jan Svendsen (bas), Carsten Svendsen (vokal, guitar) Michael Christiansen (sax, fløjte, keys) og endelig Jesper Grande-toft (møbelbanker). Gæstesolist er ex-medlem af Troldmandens Lærling Skak Snitker (trompet). Lydmanden er Anders Poulsen, tidl. – guitarist i Sandmen.

Haze Factory

Haze Factory

Haze Factory slutter aftenen af. Deres musik tager udgangspunkt i 70ernes fantasifulde rockunivers. Bandet spiller en række af tidens mere ukendte numre, som igen kommer til ære og værdighed. Du kommer med ind i en tidslomme, hvor tågerne ikke ligefrem letter. Kridt skoene - lad håret gro og vær klar til en god gang 70er rock med Haze Factory.

Haze Factory består af: Peter Kærgaard Jensen, vokal - Jørgen Schlosser, guitar - Morten Mathiasen, guitar - Henrik Laursen, bas - Carsten Steen Larsen, trommer